Shamballa Reiki

De Bron

De volledige benaming is Shamballa Multidimensional Healing (afkorting Shamballa MDH). De meeste noemen het Shamballa, Shamballa Energy of Shamballa Reiki.

De bron van Shamballa is Liefde, Licht en Vrijheid. Het is geen geloof, methode of techniek. De energie bestaat zo lang de mens leeft, het is overgedragen aan de mens om energie van heling, genezing, liefde, licht en vrijheid te aanvaarden.

Shamballa Reiki haalt blokkades weg, (her)ontdek je eigen unieke krachten, laat angsten verdwijnen en het belangrijkste; Het is pure liefde. Shamballa is een levensprincipe en zodra je de eerste inwijding ontvangen hebt draag je bij om meer liefdesenergie op aarde te brengen. Het stimuleert wereldvrede en voorspoed. We dragen allemaal dezelfde licht- en liefdesenergie om elkaar te helen en zo ook de wereld te helen.

Wat zal Shamballa voor jou betekenen?

We zitten op dit moment in een overgang naar het Aquarius tijdperk. Dit betekent dat we onze goddelijke energie van onvoorwaardelijke liefde, gezondheid, vrede, harmonie, verlichting, transformatie, eenheid en nog meer in ons zelf mogen ontwikkelen. Deze goddelijke kwaliteiten hebben een zeer positieve invloed op ons Zijn.

Shamballa helpt je om in jouw persoonlijke meesterschap te stappen en daarmee het leven te creëren waar jij diep in je hart naar verlangt. Het geeft je dus de vrijheid om te weten wie je bent en wat je wilt.

Shamballa geeft je het gevoel van vrijheid en thuiskomen en helpt je je weg te vinden in je spirituele ontwikkeling.

Inwijdingen

Je kunt je laten inwijden voor de 1e, 2e, 3e en 4e graad Shamballa.

Een Shamballa Reiki inwijding is een afstemming tussen Shamballa Master en de leerling die in staat stelt verbinding te maken met de universele Shamballa Reiki Bron. De inwijding creëert dat jij het kanaal van Shamballa Energie wordt en deze energie voor jezelf en anderen toepast voor Healing.

Het ontvangen van een Shamballa Reiki inwijding is een krachtige spirituele ervaring, omdat je energetische kanalen worden geopend. Door deze energetische opening kan de Shamballa energie vrij door je lichaam stromen om de gezondheid van jezelf en die van anderen te beïnvloeden.

Het gevoel van een Shamballa inwijding is voor iedereen anders, maar leerlingen melden vaak dat ze in een staat van verlichting zijn en tintelingen voelen op hun hoofd en tenen wanneer de Shamballa energie wordt geopend.

Bovendien ervaren leerlingen na een inwijding een verhoogd intuïtief bewustzijn en merken dat er meer spirituele verdieping ontstaat.

Meld je hier aan voor de volgende data’s voor de 1e graad opleiding:

zaterdag 27 juli 2024

1e graad Shamballa Reiki

zaterdag 27 juli 2024

Klik hier om aan te melden

zaterdag 17 augustus 2024

1e graad Shamballa Reiki

zaterdag 17 augustus 2024

Klik hier om aan te melden

zaterdag 14 september 2024

1e graad Shamballa Reiki

zaterdag 14 september 2024

Klik hier om aan te melden

Wat leer je tijdens een Shamballa inwijding?

Je maakt tijdens de 1e graad kennis met Opgestegen Meesters en de Violette Vlam. De Opgestegen Meesters zijn Gidsen met ieder een eigen persoonlijkheid. Ze kunnen je helpen om jouw krachten te activeren om belangrijke veranderingen in je leven te maken. Je kunt ze ook als inspiratiebron gebruiken.

Opgestegen Meesters zijn mensen die hier op aarde of op een andere planeet hebben geleefd en hun eigen verlichting hebben bereikt.
Je bent dan zo verbonden met jouw licht en leeft vanuit dat licht. Mensen die deze uitzonderlijke verlichting hebben bereikt worden ook wel ‘meester’ genoemd. Omdat sommige meesters ervoor hebben gekozen om niet meer fysiek terug te keren op aarde (maar wel op aarde helpen), worden ze ook wel ‘Opgestegen’ of ‘Opgevaren’ Meesters genoemd.

Voorbeelden van Opgestegen Meesters:

Boeddha: helpt bij mediteren en angsten
Lady Nada: begeleidt in relaties te verbeteren
Saint Germain: helpt om nieuwe aarde energie eigen te maken, transformatie en transmutatie
Kuthumi: ondersteunt om je dromen waar te maken
Maria Magdalena: helpt bij vergeving, het oplossen van trauma’s in de zonnevlecht, loslaten, liefde ervaren

En zo zijn er nog tal van Opgestegen Meesters die je kan oproepen. Bovendien leer je om healing te geven aan anderen en aan jezelf.
Tijdens de 2e graad inwijding leer je symbolen kennen en hoe er mee te werken, je leert op afstand healing te geven en je maakt je eigen MAP (Medical Assistant Program) Team aan om samen te werken met Opgestegen Meesters en Natuurwezens.
Tijdens de 3e graad inwijding leer je nog meer symbolen en verdiepen we verder in de Shamballa. Bovendien wordt je frequentie nog meer verhoogt en ga jij je nog meer ontwikkelen om vanuit je hoogste potentie leven.

Bovendien mag je iemand inwijding in de 1e graad Shamballa MDH.

Na de 4e graad inwijding ontwikkel jij je als Master van Shamballa door de toenemende frequentie en ben je bevoegd om anderen in te wijden in alle 4 de graden van Shamballa MDH.

Reviews

Dit ervaren zij

Mariëtte

Shamballa Reiki 1 werd door Laura ingewijd in een rustige , prettige en “gereinigde” omgeving waardoor ik mij op mijn gemak voelde.
Wat een bijzondere ervaring om de energie te mogen ontvangen, voelen en doorgeven. De energie voelde speciaal en intens.
Laura en oa Shamballa Reiki helpen mij een weg te vinden in mijn spirituele ontwikkeling.

Dank daarvoor.

Mariëtte

Janno Hordijk

Bij Laura van InnerOsmose heb ik mij laten inwijden tot de 1e en nu ook (8 februari 2024) de 2e graad Shamballa Reiki. Laura begint eerst met uitgebreide uitleg, uit een mooi verzorgde map, over de geschiedenis van Reiki, de verschillende stromingen en hoe behandelingen precies worden uitgevoerd. Ze creëert een veilige omgeving, doet alles in de volle rust en geeft je alle aandacht. De volgende stap was om, met haar begeleiding, de Violette Vlam aan te roepen, wat een ervaring was dat!

Toen volgde de uiteindelijke inwijding en tenslotte heb ik Laura zelf een Reiki behandeling mogen geven. Ik ben er heel blij mee en ga zeker verder om de volgende graad te halen.

Ik kan Laura van harte aanbevelen voor haar Behandelingen, Journeys en Inwijdingen!

Janno Hordijk