Shamballa Reiki

De Bron

De volledige benaming is Shamballa Multidimensional Healing (afkorting Shamballa MDH). De meeste noemen het Shamballa, Shamballa Energy of Shamballa Reiki.

De bron van Shamballa is Liefde, Licht en Vrijheid. Het is geen geloof, methode of techniek. De energie bestaat zo lang de mens leeft, het is overgedragen aan de mens om energie van heling, genezing, liefde, licht en vrijheid te aanvaarden.

Shamballa Reiki haalt blokkades weg, (her)ontdek je eigen unieke krachten, laat angsten verdwijnen en het belangrijkste; Het is pure liefde. Shamballa is een levensprincipe en zodra je de eerste inwijding ontvangen hebt draag je bij om meer liefdesenergie op aarde te brengen. Het stimuleert wereldvrede en voorspoed. We dragen allemaal dezelfde licht- en liefdesenergie om elkaar te helen en zo ook de wereld te helen.

Wat zal Shamballa voor jou betekenen?

We zitten op dit moment in een overgang naar het Aquarius tijdperk. Dit betekent dat we onze goddelijke energie van onvoorwaardelijke liefde, gezondheid, vrede, harmonie, verlichting, transformatie, eenheid en nog meer in ons zelf mogen ontwikkelen. Deze goddelijke kwaliteiten hebben een zeer positieve invloed op ons Zijn.

Shamballa helpt je om in jouw persoonlijke meesterschap te stappen en daarmee het leven te creëren waar jij diep in je hart naar verlangt. Het geeft je dus de vrijheid om te weten wie je bent en wat je wilt.

Shamballa geeft je het gevoel van vrijheid en thuiskomen en helpt je je weg te vinden in je spirituele ontwikkeling.

Inwijdingen

Je kunt je laten inwijden voor de 1e, 2e, 3e en 4e graad Shamballa.

Een Shamballa Reiki inwijding is een afstemming tussen Shamballa Master en de leerling die in staat stelt verbinding te maken met de universele Shamballa Reiki Bron. De inwijding creëert dat jij het kanaal van Shamballa Energie wordt en deze energie voor jezelf en anderen toepast voor Healing.

Het ontvangen van een Shamballa Reiki inwijding is een krachtige spirituele ervaring, omdat je energetische kanalen worden geopend. Door deze energetische opening kan de Shamballa energie vrij door je lichaam stromen om de gezondheid van jezelf en die van anderen te beïnvloeden.

Het gevoel van een Shamballa inwijding is voor iedereen anders, maar leerlingen melden vaak dat ze in een staat van verlichting zijn en tintelingen voelen op hun hoofd en tenen wanneer de Shamballa energie wordt geopend.

Bovendien ervaren leerlingen na een inwijding een verhoogd intuïtief bewustzijn en merken dat er meer spirituele verdieping ontstaat.

Wat leer je tijdens een Shamballa inwijding?

Je maakt tijdens de 1e graad kennis met Opgestegen Meesters en de Violette Vlam. De Opgestegen Meesters zijn Gidsen met ieder een eigen persoonlijkheid. Ze kunnen je helpen om jouw krachten te activeren om belangrijke veranderingen in je leven te maken. Je kunt ze ook als inspiratiebron gebruiken.

Opgestegen Meesters zijn mensen die hier op aarde of op een andere planeet hebben geleefd en hun eigen verlichting hebben bereikt.
Je bent dan zo verbonden met jouw licht en leeft vanuit dat licht. Mensen die deze uitzonderlijke verlichting hebben bereikt worden ook wel ‘meester’ genoemd. Omdat sommige meesters ervoor hebben gekozen om niet meer fysiek terug te keren op aarde (maar wel op aarde helpen), worden ze ook wel ‘Opgestegen’ of ‘Opgevaren’ Meesters genoemd.

Voorbeelden van Opgestegen Meesters:

Boeddha: helpt bij mediteren en angsten
Lady Nada: begeleidt in relaties te verbeteren
Saint Germain: helpt om nieuwe aarde energie eigen te maken, transformatie en transmutatie
Kuthumi: ondersteunt om je dromen waar te maken
Maria Magdalena: helpt bij vergeving, het oplossen van trauma’s in de zonnevlecht, loslaten, liefde ervaren

En zo zijn er nog tal van Opgestegen Meesters die je kan oproepen. Bovendien leer je om healing te geven aan anderen en aan jezelf.
Tijdens de 2e graad inwijding leer je symbolen kennen en hoe er mee te werken, je leert op afstand healing te geven en je maakt je eigen MAP (Medical Assistant Program) Team aan om samen te werken met Opgestegen Meesters en Natuurwezens.
Tijdens de 3e graad inwijding leer je nog meer symbolen en verdiepen we verder in de Shamballa. Bovendien wordt je frequentie nog meer verhoogt en ga jij je nog meer ontwikkelen om vanuit je hoogste potentie leven.


Bovendien mag je iemand inwijding in de
1e graad Shamballa MDH. Na de 4e graad inwijding ontwikkel jij je als Master van Shamballa door de toenemende frequentie en ben je bevoegd om anderen in te wijden in alle 4 de graden van Shamballa MDH.

Shamballa Reiki op afstand

Dit is een hele mooie manier om contact te maken met je Spirit. Naast dat ik het kanaal ben om je universele levensenergie een boost te geven, maak ik gebruik van Channeling. Via deze methode krijg ik beelden, boodschappen en inzichten binnen wat volgens jouw Spirit gezien mag worden.

Wat kan zich aandienen tijdens een sessie op afstand:

Krachtdieren
(Jeugd)trauma(‘s)
Vorige levens
Gebeurtenissen
Objecten
Zielen

Om contact te maken met je Spirit gebruik ik symbolen waarvoor ik geïnitieerd ben. Deze krachtige symbolen gaan door tijd en ruimte. Bovendien brengt Shamballa Reiki precies wat jij op dit moment kunt dragen.

Ook zeer geschikt voor babies en kinderen! Wil jij weten wat jouw Spirit te vertellen heeft? Maak met onderstaande agenda een afspraak.

Reviews

Dit ervaren zij

Heerlijke ervaring bij laura, rust in jezelf en lichaam vinden.
Zonder verwachtingen met een Zen gevoel thuis gekomen na een fijn ontspannen sessie.
Dikke aanrader in deze hectische tijd

Ruben Djirlauw

Het blijft spannend om iets nieuws uit te proberen en uit je comfort zone te stappen. De warme en liefdevolle energie die Laura geeft, maakt dat je je op je gemak voelt en je volledig open kan stellen. Er is geen oordeel en dat merk je direct.
De gesprekken naderhand zijn heel waardevol en ook verrassend. Hierdoor kreeg ik andere inzichten die mij hielpen in mijn proces. De reiki en aura healing sessies hebben mij zoveel meer gebracht dan dat ik in eerste instantie had verwacht ✨

Laura de Levie
Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Ik had nog nooit een reiki sessie of aura healing gehad en was heel erg benieuwd. Laura nam de tijd en legde me eerst alles uit. Na de sessie voelde ik me een stuk fijner in m’n eigen energie. Ook het contact daarna was heel fijn en zorgzaam. Echt een aanrader als je weer even contact wil maken met je eigen ‘zijn’!

Eva Roosenboom,

Hele fijne sessies gehad met Laura! Ultimate zen!

Patrick Eijk, Deepeasy

De eigenaresse Laura is iemand die de tijd neemt voor je.
Het maakt niet uit of je een reiki sessie fysiek, op afstand of een aura healing doet..
Zelf heeft ze me al een paar keer op afstand een reiki sessie gegeven, welke allemaal stuk voor stuk mij hebben geholpen om verder te kunnen in mijn processen.
Laatst tijdens een fysieke aura healing heeft ze me verlost van een enorm negatieve last.. ik voelde me echt een stuk lichter en nog steeds enorm dankbaar dat ze dat voor me heeft kunnen doen.
Zit je er aan te denken een keer een reiki sessie te boeken? Ik raad zeker de deskundigheid van Laura aan..

Wendy Abdala

I am so grateful for Laura. I’ve had a few remote Reiki sessions with her and I can say that these experiences have been a tremendous help in my healing process. Originally asking to ease anxiety and physical tension, our sessions have uncovered deeply buried trauma and repressed memories that had manifested into a lot of the physical pain I was experiencing. I have so much more clarity on what I need to focus on to process and deeply heal. There is still much work left to be done. I’m so grateful for her guidance, clarity, support, and nurturing through this journey.

(Vertaald door Google)
Ik ben Laura zo dankbaar. Ik heb een paar Reiki-sessies op afstand met haar gehad en ik kan zeggen dat deze ervaringen een enorme hulp zijn geweest in mijn genezingsproces. Oorspronkelijk vroegen we om angst en fysieke spanning te verlichten, maar onze sessies hebben diep begraven trauma’s en onderdrukte herinneringen blootgelegd die zich hadden gemanifesteerd in veel van de fysieke pijn die ik ervoer. Ik heb zoveel meer duidelijkheid over waar ik me op moet concentreren om te verwerken en diep te genezen. Er is nog veel werk aan de winkel. Ik ben zo dankbaar voor haar begeleiding, duidelijkheid, ondersteuning en koestering tijdens deze reis.

Biyeun Buczyk,

Ik had nog nooit een reiki healing sessie gehad, maar Laura wist mij zo goed te begeleiden, dat ik er al meerdere keren ben geweest en het ook zeker niet de laatste keer was. Zij bied een luisterend oor, geeft advies en voelt en ziet wat er in je energieveld speelt. Met haar kennis kan zij ervoor zorgen dat
het in de juiste vorm komt, chakra in de juiste richting draait en blokkades weghaalt. Ook geeft ze advies over hoe je met bepaalde oefeningen ervoor kunt zorgen dat je beter in je kracht komt te staan.

Mijn weg naar helen is begonnen en ik ben dankbaar dat mijn ervaringen bij Inner Osmose daarbij heeft geholpen.

Shalinie de Vries