SoulPower sessies

Terug naar je blauwdruk

Tijdens een SoulPower sessie wordt de AuraTouch- en Shamballa techniek toegepast om je energieveld, wat ieder levend wezen om zich heen heeft, weer in balans te brengen. De auralagen zijn per persoon uniek en kunnen ook op elk moment steeds weer veranderen. Het aura heeft meerdere lagen en in deze lagen kunnen verstoringen ontstaan door gebeurtenissen in je leven.

Door het aura te cleansen breng je jouw energieveld weer terug naar de originele blauwdruk waardoor er weer ruimte wordt gecreëerd voor heling.

De positieve werking van AuraTouch Healing en Shamballa

Een SoulPower sessie zal ontspannend, weerstand verhogend en ontgiftend werken. Bij een dergelijke healing wordt altijd gebruik gemaakt van jouw eigen zelf genezend vermogen en zal het ervoor zorgen dat je in je eigen kracht komt te staan. Door de healing zal je meer gaan luisteren naar jouw hart en je zult daardoor steeds bewuster worden van wat nu jouw levensmissie is.

Wat zal Shamballa voor jou betekenen?

We zitten op dit moment in een overgang naar het Aquarius tijdperk. Dit betekent dat we onze goddelijke energie van onvoorwaardelijke liefde, gezondheid, vrede, harmonie, verlichting, transformatie, eenheid en nog meer in ons zelf mogen ontwikkelen. Deze goddelijke kwaliteiten hebben een zeer positieve invloed op ons Zijn.

Shamballa helpt je om in jouw persoonlijke meesterschap te stappen en daarmee het leven te creëren waar jij diep in je hart naar verlangt. Het geeft je dus de vrijheid om te weten wie je bent en wat je wilt.

Shamballa geeft je het gevoel van vrijheid en thuiskomen en helpt je je weg te vinden in je spirituele ontwikkeling.

Bij welke klachten werkt een SoulPower sessie?

AuraTouch Healing en Shamballa werken bij elke vorm van onbalans. Bijvoorbeeld op momenten in jouw leven waarbij je een traumatische ervaring hebt gehad en deze je leven is gaan beheersen omdat je er niet van los kunt komen. Fysieke en emotionele klachten zijn serieuze signalen veroorzaakt door interne onbalans. Denk aan niet verwerkte en/of onuitgesproken emoties die zijn gaan vastzitten in je lichaam en/of je aura.

Als we niets met deze vastgezette energie doen dan vertaalt zich dit naar fysieke klachten. Denk aan hoofpijn, spier/gewrichtsklachten, overgewicht, allergieën. Door middel van het regelmatig vrijmaken van het aura van deze verstoringen breng je je energieveld weer in balans. Je zal merken dat na verloop van tijd de fysieke en emotionele klachten zullen afnemen.

Reviews

Dit ervaren zij

Jaap van der Leede

Mooie sessie.

Jaap van der Leede

Seda

Ik heb bij Laura een sessie gehad en meerdere keren aanwezig geweest bij de gatherings! Laura is een top vrouw! Ik voel me altijd zo op mijn gemak bij haar in een veilige omgeving wat zij creeërt! Ze neemt alle tijd voor je, legt alle stappen duidelijk uit en gaat zorgvuldig met je om. Zo fijn! Ik krijg ook altijd hele fijne tools mee naar huis om zelf toe te passen! Zeker een tip om een keertje jezelf te gunnen naar Laura te gaan!

Seda

Eva Eijk

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Ik had nog nooit een reiki sessie of aura healing gehad en was heel erg benieuwd. Laura nam de tijd en legde me eerst alles uit. Na de sessie voelde ik me een stuk fijner in m’n eigen energie. Ook het contact daarna was heel fijn en zorgzaam. Echt een aanrader als je weer even contact wil maken met je eigen ‘zijn’!

Eva Eijk

Fiona

Ik werd heel warm welkom geheten door Laura zelf.
Ik zelf ben best druk in mijn lichaam en hoofd en wist niet of ik wel rustig kon worden hierdoor. Maar al heel snel werd ik rustiger en voelde ik op plekken in mijn lichaam, dat Laura daar druk bezig was om een healing te doen. Soms werd het warm, maar soms werd het gevoel iets kouder. Ook zag ik op bepaalde plekken de kleuren oranje of een gelige gloed. Op andere plekken, zag ik een paarsige gloed. Ik zelf dacht dat dat het Aura van Laura was dat ik dan voorbij zag komen, maar later leerde ik dat het allemaal vanuit mijzelf komt. Die weken erna heb ik een heerlijk gevoel gehad, en de last van de rug die sporadisch om de hoek kwam kijken, is sindsdien niet meer geweest. Ik zou dit zeker aan een ieder ander aanraden, die hier voor open staat.

Liefs Fiona

Fiona

Patrick Eijk

Hele fijne sessies gehad met Laura! Ultimate zen!

Patrick Eijk

Milou van der Leede

Van Laura een aura healing gehad. Hele fijne ervaring! Fijne sfeer tijdens de sessie, duidelijke uitleg. Gevoel van rust na de sessie. Ik zou de healing zeker nog een keer willen herhalen.

Milou van der Leede

Selena Tijsseling

Vanmorgen een heerlijke healing sessie gehad!! Ik ben in tijden niet zo ontspannen geweest. Dankjewel lieve Lauw! X

Selena Tijsseling

Wendy Abdala

De eigenaresse Laura is iemand die de tijd neemt voor je.
Het maakt niet uit of je een reiki sessie fysiek, op afstand of een aura healing doet..
Zelf heeft ze me al een paar keer op afstand een reiki sessie gegeven, welke allemaal stuk voor stuk mij hebben geholpen om verder te kunnen in mijn processen.
Laatst tijdens een fysieke aura healing heeft ze me verlost van een enorm negatieve last.. ik voelde me echt een stuk lichter en nog steeds enorm dankbaar dat ze dat voor me heeft kunnen doen.
Zit je er aan te denken een keer een reiki sessie te boeken? Ik raad zeker de deskundigheid van Laura aan..

Wendy Abdala

Chakra’s

Optimaliseer je energielichaam

In je lichaam zijn zeven belangrijke energiecentra aanwezig. Deze staan bekend als Chakra’s. Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra kun je zien als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden: een ‘draaiend wiel van energie’.

Controleren van Chakra’s

In de chakra’s is terug te vinden of je in balans bent of niet. Tijdens het controleren van de chakra’s komt er naar voren waar zich eventuele verstoringen voordoen.

Oorzaken van deze verstoring kunnen zijn: Lichamelijke pijn, een jeugdtrauma, stress en pesten of onderdrukken van bepaalde gevoelens. Het lichaam neemt dit op in de chakra’s en past zich hierop aan om te overleven. Dit kan dus gevolgen hebben op lichamelijke of fysieke klachten.

Overzicht van de Chakra’s

Hieronder staat een opsomming van de Chakra’s. In ons lichaam zijn nog honderden andere van deze energiecentra aanwezig, maar we richten ons hier op de zeven punten die voornamelijk behandeld worden.