Quantum Light Breath

Krachtige, actieve ademmeditatie

Meditatie brengt je in een andere fysieke staat van zijn, waarbij de twee hersenhelften op elkaar afgestemd raken. Dit helpt je om meer in het hier-en-nu te zijn en al je beslommeringen even achter je te laten.

De Quantum Light Breath ademmeditatie is een krachtige vorm van de verbonden ademhaling die een intensieve reiniging van lichaam en geest biedt.

Deze techniek is ontwikkeld door Jeru Kabbal (1930-2000) en gebaseerd op 3000 jaar oude meditatie technieken. De Quantum Light Breath helpt je om snel, diep en met aandacht te ademen. Hierdoor komen oude emoties, patronen en overtuigingen los, krijgen ze een plek en worden ze getransformeerd.

De Quantum Light Breath is een krachtige, actieve ademmeditatie waarbij de twee hersenhelften op elkaar afgestemd raken. Dit helpt je om meer in het hier-en-nu te zijn en al je beslommeringen even achter je te laten.  Alle spanningen en opgeslagen emoties adem je als het ware uit je lichaam. Deze techniek helpt je fysieke en mentale pijn los te laten, evenals emoties als boosheid, angst en verdriet die je verhinderen om volledig in het NU te leven.

Tijdens de Quantum Light Breath sessie word je begeleid door muziek en mijn instructies, die je ondersteunen in deze diepe meditatie. Het belangrijkste aspect van deze oefening is het richten van je aandacht op je ademhaling.

Ervaar de diepgaande effecten van de Quantum Light Breath ademmeditatie en ontdek hoe deze methode je kan helpen bij het loslaten van oude lasten en het vinden van innerlijke rust.

Reviews

Dit ervaren zij

Monique Zuman

Ik heb nu 3 meditatielessen bij Laura gevolgd. In iedere les worden 2 meditatievormen behandeld. Laura legt helder uit en besteedt veel tijd en aandacht aan de uitvoering. Ze stuurt na afloop een mail waarin de behandelde meditatievormen worden beschreven. Daarnaast is de ruimte waar oa de meditatielessen worden gegeven sfeervol ingericht. Mediteren is voor mij een manier om uit mijn hoofd te gaan. Door de vele vormen die er zijn, kan je ervaren welke het beste bij je past.

Monique Zuman

Lies van der Leede

De meditatielessen van Laura zijn voor mij echt een rustpunt een moment waar ik helemaal tot mijzelf kom en mijn hoofd helemaal leeg kan maken. Iedere les wordt een andere meditatievorm gegeven. Laura geeft op een zeer fijne manier uitleg, ze heeft een fijne stem om tijdens de meditatie naar te luisteren. De inhoud van de les en de muziek stuurt ze per mail op zodat je thuis zelf ook de meditatie kan toepassen. Mediteren is mede door Laura een vast moment in mijn dagelijks leven geworden.

Lies van der Leede