Shamballa Infinity

Helen op afstand

Dit is een hele mooie manier om contact te maken met je Spirit. Naast dat ik het kanaal ben om je universele levensenergie een boost te geven, maak ik gebruik van Channeling. Via deze methode krijg ik beelden, boodschappen en inzichten binnen wat volgens jouw Spirit gezien mag worden.

Wat kan zich aandienen tijdens een sessie op afstand:

Krachtdieren
(Jeugd)trauma(‘s)
Vorige levens
Gebeurtenissen
Objecten
Zielen

Om contact te maken met je Spirit gebruik ik symbolen waarvoor ik geïnitieerd ben. Deze krachtige symbolen gaan door tijd en ruimte. Bovendien brengt Shamballa Reiki precies wat jij op dit moment kunt dragen.

Ook voor baby’s en kinderen

Shamballa Infinity is uitermate geschikt voor baby’s en kinderen. Een geboorte kan vaak al een traumatische ervaring zijn, en baby’s en kinderen ervaren emoties én situaties intenser dan volwassenen. In de huidige tijd, met talloze uitdagingen en negatieve overtuigingen en denkpatronen die onbewust door voorouders zijn doorgegeven, is het een waardevol geschenk voor een baby of kind om Shamballa Reiki te ontvangen. Dit is een zachte wijze om los te komen van de aangenomen stukken en ruimte te creëren om te helen.

Aangezien kinderen vaak niet lang stil kunnen liggen en een fysieke sessie indrukwekkend en spannend kan zijn, biedt ik daarom ook Shamballa Infinity aan voor kinderen.

Heb je nog vragen voor mij?

Neem dan gerust contact met mij op via een telefonisch intake of WhatsApp.

Wil jij weten wat jouw Spirit te vertellen heeft? Maak met onderstaande agenda een afspraak.

Reviews

Dit ervaren zij

Jenske van Bennekom

Ik heb een reiki sessie op afstand gehad van Laura en dat was zo bijzonder. Ik kreeg inzichten en boodschappen die me altijd zijn bij gebleven.

Ik heb ook een journey mogen volgen bij haar en wow wat was dat bijzonder.

Ik voelde me veilig en ik kon me volledig openstellen.
Ik kwam tot rust en kon duidelijk zien waar ik aan moest werken om te helen.

Prachtige ervaring!

Bedankt Laura.

Jenske van Bennekom

Eva Eijk

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Ik had nog nooit een reiki sessie of aura healing gehad en was heel erg benieuwd. Laura nam de tijd en legde me eerst alles uit. Na de sessie voelde ik me een stuk fijner in m’n eigen energie. Ook het contact daarna was heel fijn en zorgzaam. Echt een aanrader als je weer even contact wil maken met je eigen ‘zijn’!

Eva Eijk

Shalinie de Vries

Ik had nog nooit een reiki healing sessie gehad, maar Laura wist mij zo goed te begeleiden, dat ik er al meerdere keren ben geweest en het ook zeker niet de laatste keer was. Zij bied een luisterend oor, geeft advies en voelt en ziet wat er in je energieveld speelt. Met haar kennis kan zij ervoor zorgen dat
het in de juiste vorm komt, chakra in de juiste richting draait en blokkades weghaalt. Ook geeft ze advies over hoe je met bepaalde oefeningen ervoor kunt zorgen dat je beter in je kracht komt te staan.

Mijn weg naar helen is begonnen en ik ben dankbaar dat mijn ervaringen bij Inner Osmose daarbij heeft geholpen.

Shalinie de Vries

Ruben Djirlauw

Heerlijke ervaring bij laura, rust in jezelf en lichaam vinden.
Zonder verwachtingen met een Zen gevoel thuis gekomen na een fijn ontspannen sessie.
Dikke aanrader in deze hectische tijd

Ruben Djirlauw

Wendy Abdala

De eigenaresse Laura is iemand die de tijd neemt voor je.
Het maakt niet uit of je een reiki sessie fysiek, op afstand of een aura healing doet..
Zelf heeft ze me al een paar keer op afstand een reiki sessie gegeven, welke allemaal stuk voor stuk mij hebben geholpen om verder te kunnen in mijn processen.
Laatst tijdens een fysieke aura healing heeft ze me verlost van een enorm negatieve last.. ik voelde me echt een stuk lichter en nog steeds enorm dankbaar dat ze dat voor me heeft kunnen doen.
Zit je er aan te denken een keer een reiki sessie te boeken? Ik raad zeker de deskundigheid van Laura aan..

Wendy Abdala

Biyeun Buczyk

I am so grateful for Laura. I’ve had a few remote Reiki sessions with her and I can say that these experiences have been a tremendous help in my healing process. Originally asking to ease anxiety and physical tension, our sessions have uncovered deeply buried trauma and repressed memories that had manifested into a lot of the physical pain I was experiencing. I have so much more clarity on what I need to focus on to process and deeply heal. There is still much work left to be done. I’m so grateful for her guidance, clarity, support, and nurturing through this journey.

(Vertaald door Google)
Ik ben Laura zo dankbaar. Ik heb een paar Reiki-sessies op afstand met haar gehad en ik kan zeggen dat deze ervaringen een enorme hulp zijn geweest in mijn genezingsproces. Oorspronkelijk vroegen we om angst en fysieke spanning te verlichten, maar onze sessies hebben diep begraven trauma’s en onderdrukte herinneringen blootgelegd die zich hadden gemanifesteerd in veel van de fysieke pijn die ik ervoer. Ik heb zoveel meer duidelijkheid over waar ik me op moet concentreren om te verwerken en diep te genezen. Er is nog veel werk aan de winkel. Ik ben zo dankbaar voor haar begeleiding, duidelijkheid, ondersteuning en koestering tijdens deze reis.

Biyeun Buczyk