Journey

1-op-1

Ontdek de harmonie tussen lichaam en ziel met een 1-op-1 Journey gedurende 3 maanden. Vind heling niet buiten jezelf, maar eerst in jezelf met het starten van een SoulPower sessie. SOULsearching onthult jouw ware identiteit door trauma’s en aangenomen rollen te helen. Ontdek uiteindelijk jouw SOULmission en leef in vrijheid en vertrouwen. Laat je intuïtie je leiden naar de staat van Inner Osmose. Transformeer jouw leven met een 1-op-1 Journey.
 

SOULpower Healing

Ons menselijke lichaam en ziel. Soms lijken het net tegenpolen van elkaar. We voelen van alles in ons lichaam, maar vervolgens handelen we tegendraads met wat de ziel te vertellen heeft. Het lijken twee verschillende werelden waar we ons in bevinden. Ego versus waarheid – die behoorlijk in conflict kunnen raken. Hoe breng je deze twee werelden weer in verbinding? Dit is het proces wat zal worden opgestart met SoulPower Healing. We beginnen de reis met overstappen van dualiteit naar de inner osmose, onze zuivere en pure Zelf.

SOULsearching

Wanneer de verbinding weer is gecreëerd met jouw waarheid gaat de reis verder naar jouw eigen identiteit. Door omgeving, opvoeding en opgelopen trauma(‘s) hebben we een identiteit aangenomen. Deze identiteit is niet jouw eigen identiteit, maar de identiteit wat je is verteld door omgeving of wat je uit zelfbescherming hebt aangenomen. We gaan deze onderwerpen aankijken met verschillende sessies, onder andere Shamballa Reiki, Meditatie en AuraTouch Healing. We geven ruimte aan datgene wat aandient, zodat heling kan instaan.

SOULmission

Tijdens de sessies kom je wellicht tot ontdekking wat je zielsmissie is. Waarom je hier op aarde bent gekomen. Misschien weet je dit al, maar vind je het moeilijk om stappen te ondernemen. Bovendien kan het zijn dat je zielsmissie met de jaren zich aanpast, omdat we allemaal veranderen door de jaren heen.

Na verloop van tijd ontstaat er een helder weten, je volgt je intuïtie en je levensmissie zal werkelijkheid worden. Leven vanuit vrijheid en vertrouwen op je eigen kracht is de staat van je Inner Osmose.

Afspraak

Gebruik de agenda hieronder om een afspraak te boeken voor de eerste sessie van de 1-op-1 Journey.

 
Liever eerst een losse sessie aanvoelen?
Neem dan een kijkje bij AuraTouch Healing

Reviews

Dit ervaren zij

Laura de Levie

Het blijft spannend om iets nieuws uit te proberen en uit je comfort zone te stappen. De warme en liefdevolle energie die Laura geeft, maakt dat je je op je gemak voelt en je volledig open kan stellen. Er is geen oordeel en dat merk je direct.
De gesprekken naderhand zijn heel waardevol en ook verrassend. Hierdoor kreeg ik andere inzichten die mij hielpen in mijn proces. De reiki en aura healing sessies hebben mij zoveel meer gebracht dan dat ik in eerste instantie had verwacht ✨

Laura de Levie

Roy Driehuis

Ik ervaar de sessies als erg fijn en helend. Het geeft mij Inzichten waar ik mee aan de slag kan in het dagelijkse leven. Ik vind Laura heel veel kennis en kunde hebben in wat ze doet. Je voelt de liefde voor het vak. . Dit uit zich voor mij dat ik mij veilig voel tijdens de sessie en daardoor mij volledig kan overgeven aan de behandeling.

Roy Driehuis

Jolanda Weber

Met Laura een hele reis gemaakt. Zo fijn dat ik van helemaal uit balans nu in balans ben.
Veel geleerd over mijzelf en zo fijn dat Laura mijn handvaten gaf en oefeningen voor de verschillende chakra’s. Zo verhelderend de Reiki behandeling, zelfs op afstand! Ik lag op de bank voordat de Reiki ging beginnen en ik voelde wanneer Laura ging beginnen. Ik werd wakker toen zij klaar was. Zo bijzonder deze ervaring.
Dank je wel Laura, ik ben zo ander mens geworden en ik voel mij veel relaxter.

Jolanda Weber

Charissa Veen

Super goed in wat ze doet.

Charissa Veen

Jenske van Bennekom

Ik heb een reiki sessie op afstand gehad van Laura en dat was zo bijzonder. Ik kreeg inzichten en boodschappen die me altijd zijn bij gebleven.

Ik heb ook een journey mogen volgen bij haar en wow wat was dat bijzonder.

Ik voelde me veilig en ik kon me volledig openstellen.
Ik kwam tot rust en kon duidelijk zien waar ik aan moest werken om te helen.

Prachtige ervaring!

Bedankt Laura.

Jenske van Bennekom

Milou van der Leede

Bij Laura een 1-op-1 Journey mogen volgen van 6 sessies.
Een mooie en bijzondere ervaring.
Ik heb er veel aan gehad.

De inhoud van de sessie wisselende per keer, maar sloten bijzonder genoeg elke keer weer aan bij mijn ontwikkelingen op dat moment.
Naast de sessie zelf kreeg ik ook elke keer tools mee voor thuis, zoals meditaties. Heel fijn.

Laatste sessie blijft mij ook echt bij. Prachtige afsluiting van mijn Journey!

Milou van der Leede

Lies van der Leede

Ik heb bij Laura een 1- op 1- Journey gevolgd. Het was een hele fijne en bijzondere reis.
De sessies hebben mij geholpen bij het ontdekken van mijn identiteit, waar ik nu sta en wat mijn doelen zijn in mijn leven.
Laura voelt feilloos aan wat je nodig hebt en daardoor waren de sessies steeds weer anders. De reis heeft mij inzicht gegeven over mijn verleden, het heden en hoe ik mijn toekomst zie.
Het was een prachtige Journey, het heeft mij sturing , steun, kracht en heel veel energie gegeven.

Dankjewel Laura

Lies van der Leede