Cirkels

In een veilige omgeving ruimte geven aan je kwetsbaarheid 

The Gathering

Cirkel voor Innerlijke Verbinding in Lelystad

Kom naar onze cirkels in Lelystad om de kracht van menselijkheid en kwetsbaarheid te ervaren. Sluit je aan bij onze verbindingscirkel en ontdek diepere niveaus van verbinding met jezelf en anderen. Deze veilige ruimte biedt de mogelijkheid om te voelen wat er op dat moment aanwezig is en samen te reflecteren op ons leven: overwinningen, angsten, pijn en vreugde.

We laten onze zorgen los en zakken naar ons hart, diep in ons lichaam. In stilte luisteren we naar de fluisteringen van onze innerlijke stem. Zelfzorg is een belangrijk onderdeel van deze cirkel, een moment om los te komen van dagelijkse zorgen, werk, gezin, en alle verplichtingen. Keer naar binnen, laat los, vergeef, wees dankbaar en richt je aandacht op wat je verlangt en wat je werkelijk plezier en energie geeft.

“ Voel, Verbind en Groei…”

Praktische informatie

Deze cirkel wordt twee keer per maand op woensdagavond georganiseerd, van 19.30 tot 22.00 uur in Lelystad. Het is een unieke kans om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf te herontdekken in een ondersteunende omgeving.

Prijs: €33,= incl. BTW, excl. servicekosten. Inclusief healthy snacks & thee We beginnen om 19.30 uur met een inloop vanaf 19.15 uur. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Reviews The Gathering

Dit ervaren zij

Seda

Ik heb bij Laura een sessie gehad en meerdere keren aanwezig geweest bij de gatherings! Laura is een top vrouw! Ik voel me altijd zo op mijn gemak bij haar in een veilige omgeving wat zij creeërt! Ze neemt alle tijd voor je, legt alle stappen duidelijk uit en gaat zorgvuldig met je om. Zo fijn! Ik krijg ook altijd hele fijne tools mee naar huis om zelf toe te passen! Zeker een tip om een keertje jezelf te gunnen naar Laura te gaan!

Seda

Godinnenkracht

Een vrouwencirkel waarin je jouw lijf mag laten spreken.
Kun jij luisteren naar je innerlijke stem, naar de taal van jouw lichaam? Een save space waarin je ruimte mag geven aan dat wat gezien en gehoord wilt worden doormiddel van intuïtief dansen.
Het vuur in jou aanwakkeren en in verbinding komen met jouw (zachte) oerkracht.

Reviews Godinnenkracht

Dit ervaren zij

Quirina Maas

Bijzonder fijne avond gehad in een vrouwengezelschap waar alles (emotie, gevoel, expressie, enz.) veilig en in vertrouwen gedeeld mocht worden. Dank!

Quirina Maas

Lies van der Leede

Het was een bijzondere en intense ervaring van meditatie en dans. Ik werd meegezogen in het ritme van de muziek en de meditaties. Laura en Dawn heel erg bedankt dat ik deze avond samen met jullie kon beleven!

Ik kijk uit naar een volgende uitnodiging van Godinnenkracht🙏🏼✨

Lies van der Leede