The Gathering

Connect | Feel | Share | Heal | Embrace | Support | Learn | Cry | Laugh | Let go | Be

Een ceremonie waarin we het mens zijn bekrachtigen. Een human circle om op een diepere laag met elkaar te verbinden en de ware kracht van kwetsbaarheid en ons mens zijn te herinneren. Een safe space waar je mag voelen wat er op dat moment aanwezig is, waar we met elkaar kunnen reflecteren op onze levens: onze overwinningen en onze angsten, onze pijn en ons geluk.

“ Be vulnerable, be weak, be brave…”

We zakken vanuit ons hoofd naar ons hart, diep in ons lichaam. Wanneer we verstillen horen we de fluistering van onze innerlijke stem. Selfcare. Een moment om los te komen van dagelijkse beslommeringen, werk, gezin, en alle ballen die we tegenwoordig denken omhoog te moeten houden. Herzie, vergeef, wees dankbaar en richt jouw aandacht op dat wat je verlangt en jou waarachtig plezier en energie geeft.

Deze ceremonie organiseren Caroline van “Tankstation” en ik twee woensdagen in de maand. Een avond programma van 19.30 tot 22.00 uur in Lelystad.

Prijs: €33,= incl. BTW, excl. servicekosten. Inclusief healthy snacks & thee We beginnen om 19.30 uur met een inloop vanaf 19.15 uur. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Reviews The Gathering

Dit ervaren zij

Het was een hele fijn avond met een cacao ceremonie, meditatie en dans. Ik heb al meerdere Gatherings van Inner Osmose bijgewoond en het geeft mij enorm veel rust maar tevens krijg ik ook veel energie. Dankjewel Laura voor deze fijne Gathering🙏🏼❤️

Lies van der Leede

Wat een geweldige locatie en een leuke groep. De sessie was weer bijzonder, wel heftig en confronterend voor mij, maar zo goed. Dank voor jullie begeleiding hierin, had ik echt nodig.

Jolanda Weber

“ it only just begon “
Je zou denken heel zweverig maar ik vond het juist heel aards…
🕺🏻

Kyri Karolidis

Super mooie avond gehad met nieuwe inzichten en fijne mensen. Laura is heel warm, open, lief en professioneel. Zeker een aanrader!

Melissa de Haan,

Kan het iedereen aanraden! Een hele fijne avond gehad 😊

Roos Kemmink-Wiggermans

Laura en Caroline weten in een vertrouwde omgeving een fijne avond neer te zetten. Ik heb er nu 3 meegemaakt, ze zijn telkens anders en alle keren heel bijzonder. Echt waardevol voor mij en de anderen. Ik kan het van harte aanraden!

Janno Hordijk

Godinnenkracht

Een vrouwencirkel waarin je jouw lijf mag laten spreken.
Kun jij luisteren naar je innerlijke stem, naar de taal van jouw lichaam? Een save space waarin je ruimte mag geven aan dat wat gezien en gehoord wilt worden doormiddel van intuïtief dansen.
Het vuur in jou aanwakkeren en in verbinding komen met jouw (zachte) oerkracht.

Reviews Godinnenkracht

Dit ervaren zij

Het was een bijzondere en intense ervaring van meditatie en dans. Ik werd meegezogen in het ritme van de muziek en de meditaties. Laura en Dawn heel erg bedankt dat ik deze avond samen met jullie kon beleven!

Ik kijk uit naar een volgende uitnodiging van Godinnenkracht🙏🏼✨

Lies van der Leede

Bijzonder fijne avond gehad in een vrouwengezelschap waar alles (emotie, gevoel, expressie, enz.) veilig en in vertrouwen gedeeld mocht worden. Dank!

Quirina Maas