AuraTouch Healing

Terug naar je blauwdruk

AuraTouch Healing is een methode om je energieveld, wat ieder levend wezen om zich heen heeft, weer in balans te brengen. De auralagen zijn per persoon uniek en kunnen ook op elk moment steeds weer veranderen. Het aura heeft meerdere lagen en in deze lagen kunnen verstoringen ontstaan door gebeurtenissen in je leven.

Door het aura te cleansen breng je jouw energieveld weer terug naar de originele blauwdruk waardoor er weer ruimte wordt gecreëerd voor heling.

De positieve werking van AuraTouch Healing

Een AuraTouch Healing zal ontspannend, weerstand verhogend en ontgiftend werken. Bij een AuraTouch Healing wordt altijd gebruik gemaakt van jouw eigen zelf genezend vermogen en zal het ervoor zorgen dat je in je eigen kracht komt te staan. Door de healing zal je meer gaan luisteren naar jouw hart en je zult daardoor steeds bewuster worden van wat nu jouw levensmissie is.

Bij welke klachten werkt AuraTouch Healing?

AuraTouch Healing werkt bij elke vorm van onbalans. Bijvoorbeeld op momenten in jouw leven waarbij je een traumatische ervaring hebt gehad en deze je leven is gaan beheersen omdat je er niet van los kunt komen. Fysieke en emotionele klachten zijn serieuze signalen veroorzaakt door interne onbalans. Denk aan niet verwerkte en/of onuitgesproken emoties die zijn gaan vastzitten in je aura.

Als we niets met deze vastgezette energie doen dan vertaalt zich dit naar fysieke klachten. Denk aan hoofpijn, spier/gewrichtsklachten, overgewicht, allergieën. Door middel van het regelmatig vrijmaken van het aura van deze verstoringen breng je je energieveld weer in balans. Je zal merken dat na verloop van tijd de fysieke en emotionele klachten zullen afnemen.

Chakra’s

Optimaliseer je energielichaam

In je lichaam zijn zeven belangrijke energiecentra aanwezig. Deze staan bekend als Chakra’s. Chakra is een woord dat uit het Sanskriet komt en betekent letterlijk ‘wiel’. Een chakra kun je zien als een draaikolk die energie door je lichaam laat stromen, of in andere woorden: een ‘draaiend wiel van energie’.

Controleren van Chakra’s

In de chakra’s is terug te vinden of je in balans bent of niet. Tijdens het controleren van de chakra’s komt er naar voren waar zich eventuele verstoringen voordoen.

Oorzaken van deze verstoring kunnen zijn: Lichamelijke pijn, een jeugdtrauma, stress en pesten of onderdrukken van bepaalde gevoelens. Het lichaam neemt dit op in de chakra’s en past zich hierop aan om te overleven. Dit kan dus gevolgen hebben op lichamelijke of fysieke klachten.

Overzicht van de Chakra’s

Hieronder staat een opsomming van de Chakra’s. In ons lichaam zijn nog honderden andere van deze energiecentra aanwezig, maar we richten ons hier op de zeven punten die voornamelijk behandeld worden.

Reviews

Dit ervaren zij

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Ik had nog nooit een reiki sessie of aura healing gehad en was heel erg benieuwd. Laura nam de tijd en legde me eerst alles uit. Na de sessie voelde ik me een stuk fijner in m’n eigen energie. Ook het contact daarna was heel fijn en zorgzaam. Echt een aanrader als je weer even contact wil maken met je eigen ‘zijn’!

Eva Roosenboom,

Vanmorgen een heerlijke healing sessie gehad!! Ik ben in tijden niet zo ontspannen geweest. Dankjewel lieve Lauw! X

S. Tijsseling

Nadat ik zag dat Laura Aura healing ging doen, heb ik mij meteen aangemeld om dit een keer te mogen ervaren. Ik ging er met een open mind in, want ik kende dit niet. Ik was wel nieuwsgierig geworden, nadat ik mij er meer in verdiept had.
Ik werd heel warm welkom geheten door Laura zelf.
Ik zelf ben best druk in mijn lichaam en hoofd en wist niet of ik wel rustig kon worden hierdoor. Maar al heel snel werd ik rustiger en voelde ik op plekken in mijn lichaam, dat Laura daar druk bezig was om een healing te doen. Soms werd het warm, maar soms werd het gevoel iets kouder. Ook zag ik op bepaalde plekken de kleuren oranje of een gelige gloed. Op andere plekken, zag ik een paarsige gloed. Ik zelf dacht dat dat het Aura van Laura was dat ik dan voorbij zag komen, maar later leerde ik dat het allemaal vanuit mijzelf komt. Die weken erna heb ik een heerlijk gevoel gehad, en de last van de rug die sporadisch om de hoek kwam kijken, is sindsdien niet meer geweest. Ik zou dit zeker aan een ieder ander aanraden, die hier voor open staat.

Liefs Fiona

Fiona,

Van Laura een aura healing gehad. Hele fijne ervaring! Fijne sfeer tijdens de sessie, duidelijke uitleg. Gevoel van rust na de sessie. Ik zou de healing zeker nog een keer willen herhalen.

Milou van der Leede

Het blijft spannend om iets nieuws uit te proberen en uit je comfort zone te stappen. De warme en liefdevolle energie die Laura geeft, maakt dat je je op je gemak voelt en je volledig open kan stellen. Er is geen oordeel en dat merk je direct.
De gesprekken naderhand zijn heel waardevol en ook verrassend. Hierdoor kreeg ik andere inzichten die mij hielpen in mijn proces. De reiki en aura healing sessies hebben mij zoveel meer gebracht dan dat ik in eerste instantie had verwacht ✨

Laura de Levie

De eigenaresse Laura is iemand die de tijd neemt voor je.
Het maakt niet uit of je een reiki sessie fysiek, op afstand of een aura healing doet..
Zelf heeft ze me al een paar keer op afstand een reiki sessie gegeven, welke allemaal stuk voor stuk mij hebben geholpen om verder te kunnen in mijn processen.
Laatst tijdens een fysieke aura healing heeft ze me verlost van een enorm negatieve last.. ik voelde me echt een stuk lichter en nog steeds enorm dankbaar dat ze dat voor me heeft kunnen doen.
Zit je er aan te denken een keer een reiki sessie te boeken? Ik raad zeker de deskundigheid van Laura aan..

Wendy Abdala

Ik had nog nooit een reiki healing sessie gehad, maar Laura wist mij zo goed te begeleiden, dat ik er al meerdere keren ben geweest en het ook zeker niet de laatste keer was. Zij bied een luisterend oor, geeft advies en voelt en ziet wat er in je energieveld speelt. Met haar kennis kan zij ervoor zorgen dat
het in de juiste vorm komt, chakra in de juiste richting draait en blokkades weghaalt. Ook geeft ze advies over hoe je met bepaalde oefeningen ervoor kunt zorgen dat je beter in je kracht komt te staan.

Mijn weg naar helen is begonnen en ik ben dankbaar dat mijn ervaringen bij Inner Osmose daarbij heeft geholpen.

Shalinie de Vries