Even AdemPauze

Meditatieles

Voel je de druk van het dagelijks leven?

Merk je dat je jezelf wegcijfert voor anderen en altijd maar doorgaat omdat het zo hoort? Het is tijd om te stoppen… en een moment te nemen voor jezelf.

Wie ben je werkelijk? Welk masker draag je en wie wil je eigenlijk zijn? De antwoorden liggen binnen in jou, in jouw innerlijke weten, jouw eigen wijsheid die geduldig wacht om ontdekt te worden.

Maar hoe vind je die antwoorden? Het begint met een moment van stilte, een adempauze, waarin je naar binnen keert en jezelf toestaat om te zijn. Laat de stemmen van anderen even zwijgen en luister naar jouw innerlijke stem, die fluistert met de waarheid die alleen jij kunt kennen.

Ontdek de schatten van zelfkennis die in jou verscholen liggen.

Vertrouw op je eigen wijsheid en geef jezelf toestemming om te zijn wie je werkelijk bent. Met Even Adempauze leer je de kracht van zelfvertrouwen en de magie van innerlijke wijsheid te omarmen. Geef jezelf het geschenk van een moment voor jezelf en ontdek de waarheid die in jou schuilt.

Wat Even adempauze voor jou kan betekenen:

  • Innerlijke rust
  • Focus
  • Vertrouwen
  • Minder tot geen last meer van angsten
  • Zelfvertrouwen
  • Energieker zijn
  • Durven plannen te maken en deze uitvoeren
  • Je dromen naleven

Eerst een proefles proberen? Klik dan hier.

Reviews

Dit ervaren zij

Monique Zuman

Ik heb nu 3 meditatielessen bij Laura gevolgd. In iedere les worden 2 meditatievormen behandeld. Laura legt helder uit en besteedt veel tijd en aandacht aan de uitvoering. Ze stuurt na afloop een mail waarin de behandelde meditatievormen worden beschreven. Daarnaast is de ruimte waar oa de meditatielessen worden gegeven sfeervol ingericht. Mediteren is voor mij een manier om uit mijn hoofd te gaan. Door de vele vormen die er zijn, kan je ervaren welke het beste bij je past.

Monique Zuman

Lies van der Leede

De meditatielessen van Laura zijn voor mij echt een rustpunt een moment waar ik helemaal tot mijzelf kom en mijn hoofd helemaal leeg kan maken. Iedere les wordt een andere meditatievorm gegeven. Laura geeft op een zeer fijne manier uitleg, ze heeft een fijne stem om tijdens de meditatie naar te luisteren. De inhoud van de les en de muziek stuurt ze per mail op zodat je thuis zelf ook de meditatie kan toepassen. Mediteren is mede door Laura een vast moment in mijn dagelijks leven geworden.

Lies van der Leede