Verhuur praktijkruimte

Ben jij een startende ondernemer op gebied van coaching, yoga, meditatie, holistisch therapie of andere alternatieve geneeswijze? En zoek je een ruimte om je onderneming op te starten waarbij je niet gebonden bent aan een vast huurcontract of pand?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Inner Osmose is een spiritueel centrum waar je kunt terug komen naar jezelf. Wij bieden mensen de mogelijkheid om naar binnen te keren en van binnenuit ieder zijn levensenergie weer te laten stromen. 

De ruimtes zijn allebei ongeveer 40 vierkante meter groot en biedt ruimte aan ongeveer 6-8 personen. Voor een lezing met een rij stoelen is de capaciteit geschikt voor ongeveer 10-12 personen.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om de volgende zaken te gebruiken. Voorlopig is dat nog inbegrepen in de huurprijs maar op een later tijdstip zullen deze apart afgenomen kunnen worden:

8 Yoga matjes
8 Yoga zitkussens
8 dekentjes
10 Klapstoelen

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek via mail of plan meteen een dagdeel in met de planner die onder aan de pagina staat.

Reviews

Dit ervaren zij

Aysegül Van Gent

Ik heb Laura leren kennen, toen ik bij haar een ruimte wilde huren voor mijn vrouwencirkels. Het klikte direct en voelde goed! Er hangt een fijne energie, het is een prachtige ruimte waar ik fijn kan werken! Helemaal mijn stijl, waardoor het nog persoonlijker voelt voor mij. De faciliteiten waar je gebruik van mag maken, maken het helemaal af! Het is netjes en schoon! Een ruimte die ik vaker wil huren om mijn groepsactiviteiten te kunnen organiseren! Een aanrader wanneer je op zoek bent naar een mooie werkruimte!

Aysegül Van Gent

Jan te Voortwis

We vinden het héél prettig om bij Inner Osmose de ruimte te gebruiken.
Wat we het belangrijkst vinden is het liefdevolle contact en samenwerking.
De ruimte is voor ons gebruik héél geschikt
Warm en zachte kleuren.
Het gebruik van materialen en keuken is gemakkelijk
Alles gaat in goed vertrouwen over en weer
Dank en tot een volgende keer

Jan te Voortwis

Valentina de Fost

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Inner Osmose als huurder van de ruimte. Een fijn contact met Laura, een schappelijke huurprijs én een ontzettend fijne ruimte om in te werken 🧡 aanrader!
Valentina de Fost